Намери ни
To Top

Клоп: Бяхме прекалено прибързани на моменти

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, коментира отпадането на неговия отбора от фазата на четвъртфиналите в турнира Лига Европа. Мърсисайдци не успяха да се класират сред най-добрите четири в състезанието след като бяха прегазени от Аталанта на “Анфийлд” преди седмица с 0:3, а в реванша стигнаха до победа само с 1:0.

“Беше ясно, че си поставихме огромно препятствие сами. Много ми хареса мачът тази вечер с желанието и силата, които показват момчетата.


Беше невероятно от тяхна страна. Беше наистина трудно и бяхме прекалено прибързани на моменти. Спечелихме мача и това беше реакцията, която искахме да покажем. Беше трудно и знаехме, че ще бъде, но те заслужават да преминат на 100%. Трябва да се съсредоточим върху лигата и точно това ще правим оттук нататък. Тази вечер спечелихме мача, така че се връщаме към победите. Имаме няколко дни да се възстановим, за да играем отново срещу Фулъм. Това ще бъде различно игра, но ще бъде трудно”, каза Клоп.

Това означава, че Юрген Клоп ще си тръгне от града на Бийтълсите със само един голям европейски трофей – спечелената Шампионска лига през 2019 г. Въпреки това германецът все още може да спечели още един трофей, тъй като месец преди края на шампионата в Премиър лийг неговите играчи изостават на само две точки от лидера Манчестър Сити.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол