Намери ни
To Top

Крумовград се огледа в звездата на Ботев (Враца)

Новакът в елита Крумовград проявява сериозен интерес към централния нападател на Ботев (Враца) Браян Переа, съобщава „Тема Спорт“. През този сезон 31-годишният колумбиец има 6 гола в 25 шампионатни двубоя. Врачани обаче се представят изключително слабо. Те заемат предпоследната 15-а позиция в първенството и вероятността да изпаднат във Втора лига е голяма.


В петък те приемат последния Етър. И ако не спечелят трите точки, то почти сигурно ще потеглят към втория ешелон. А това означава, че най-конвертируемите футболисти в състава най-вероятно ще напуснат без пари.

Крумовград пък го чака домакинство на Славия. С успех отборът на Станислав Генчев може да се надява на попадане в Топ 6. Треньорът вече работи по селекцията. Той се нуждае от човек на върха на атаката, тъй като по всяка вероятност Алекс Колев ще напусне през лятото.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига