Намери ни
To Top

В Айнтрахт гласуват доверие на Дино Топмьолер

Ръководството на Айнтрахт (Франкфурт) планира да продължи да залага на треньора Дино Топмьолер и през следващия сезон, въпреки че настоящият сезон не се развива по план, заяви членът на Борда на директорите Маркус Кроше.

Тимът от Франкфурт отпадна рано от турнира за Купата на Германия и Лигата на конференциите, но се стреми към място в евротурнирите догодина, заемайки шесто място във временното класиране в Бундеслигата.

Топмьолер пое отбора през лятото след като наследи Оливер Гласнер, който изведе Айнтрахт до титлата в Лига Европа през 2022 година.

Кроше обяви, че Дино Томпьолер ще продължи работата си начело на отбора, защото ръководството вярва, че пътят, по който клубът върви е правилен.


„Не винаги сме доволни и бихме искали по-бързо развитие, но понякога животът не е пикник“, каза Маркус Кроше пред телевизия Sport1.

„Използвахме времето да реконструираме състава, така че да бъдем успешни в следващите години. Доведохме млад треньор и знаем, че при всички тези промени е необходимо още време. Да обвиняваме само Дино и да го критикуваме не би било справедливо“, добави той.

Кроше, чийто договор бе подновен през тази седмица до 2028 година, каза още, че скромната атмосфера в момента също е свързана с големите успехи през последните години, които служат като малко „проклятие“ в настоящата ситуация.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол