Намери ни
To Top

Васил Евтимов: До последно не вярвах, че ще можем да спечелим

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов сподели мнението си след епичната победа над Рилски спортист с 88:87 в двубой от 28-ия кръг на Националната баскетболна лига.

“Този мач е още по-сладък, отколкото този за Купата. Днес ние станахме истински отбор. Обединихме се.


Почти всеки мач има някаква изненада, до последно не знам кой ще играе и кой няма да играе. Направих може би най-лошия разбор, който някога съм правил. Накрая не издържах от емоциите си. Не вярвах до последно, че ще можем да спечелим този мач, защото много ни се насъбра. Хората не знаят с какво се борим всеки ден.

Само искам да поздравя моите момчета и да им кажа, че са истински мъжкари. Поздравявам и Рилски за мъжката игра. По-голямата част от мача водеха, но накрая просто ние показахме една идея по-голям характер. Те си изпуснаха фаловете, заради които фаловете мачът можеше да се развие в друга посока. В плейофите битката ще бъде ужасна и на много високо ниво. Надявам се тогава двата отбора да са здрави и който е най-добрият, да спечели. Моите играчи показаха хладнокръвие и не се притесниха до последно”, заяви Евтимов.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол