Намери ни
To Top

Ливърпул – Шефилд Юнайтед, мърсисайдци ще искат да се върнат на върха тази вечер

Ливърпул приема последния в класирането Шефилд Юнайтед в мач от 31-ия кръг на Премиър лийг. Мърсисайдци, които демонстрират отлична форма в последно време, ще търсят много важен успех срещу опашкаря, който да ги върне на върха в класирането след вчерашната победа на Арсенал. “Остриетата” също успяха да запишат две поредни равенства в последните си две срещи в първенството, което е прилично представяне в сравнение с цялостната им форма през тази кампания.

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп прави две промени в своя състав в сравнение с тима, който надделя над Брайтън.


Ибрахима Конате се завръща за сметка на Джарел Куанса, а Райън Гравенберх заема мястото на Ватару Ендо. Положителни новини за германеца са и завръщането на Къртис Джоунс и Анди Робъртсън. Те сядат на пейката, тъй като доскоро лекуваха травми.

Мениджърът на Шефилд Уензди Крис Уайлдър също прави две промени в титулярния си състав. Бен Осбърн и Оливър Макбърни сядат на пейката, а на тяхно място започват Джеймс Макати и Остин Тръст. Винисиус Соуса и Оли Арбластър, които имаха проблеми след равенството срещу Фулъм, също са на разположение от първата минута.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол