Намери ни
To Top

Пиоли се оплака от съдията заради „недоразумение“ с Тео Ернандес

Наставникът на Милан Стефано Пиоли похвали своя тим за победата с 3:1 над Верона. Той обаче изрази несъгласие с жълтия картон на Тео Ернандес, заради който играчът ще пропусне гостуването на Фиорентина в следващия кръг. Левият бек отпразнува попадението си за 1:0 с жест, който беше сметнат от противниковия треньор Марко Барони за провокативен към феновете на „джалоблу“, което принуди главният съдия Маурицио Мариани да санкционира френския национал.

„Изтълкувахме мача по правилния начин, но можехме да сме по-внимателни при рикошета за техния гол.


Останахме задружни като отбор, създадохме доста голови положения и тичахме усърдно. Предвид това, че дойдохме след мач в Европа в четвъртък, мисля, че представянето ни беше много позитивно. Жълтият картон на Тео Ернандес не беше правилен, защото той винаги празнува с този жест „говорете, говорете“. Не беше нито протест, нито липса на респект към съперниковите футболисти. Наставникът на Верона предизвика недоразумение и дискусия, но Тео не направи нищо нередно и сега имаме наказан играч, което ощетява Милан. Мисля, че треньорите трябва да говорят със собствените си играчи и да оставят противниковите футболисти на мира“, коментира след двубоя Пиоли, който също така изрази подкрепата си към получилия сърдечен арест директор на Фиорентина Джо Бароне.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558