Намери ни
To Top

Може ли чуждестранната бригада на Берое да спре Черно море?

Отборите на Берое и Черно море се изправят един срещу друг в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Стара Загора е с начален час 17:30 и ще бъде ръководена от Михаел Павлов.

Двата тим са в съвсем различна орбита през този сезон. Домакините са на 12-а позиция с 25 точки, но от началото на пролетния полусезон са в поредица от три загуби и опасната зона вече не изглежда толкова далеч.


Гостите от своя страна са на върха с изравнени точки – 51 с Лудогорец.

Старозагорци все още са в процес на изясняване на състава, след като голяма част от титулярите от есента вече не са част от тима, но за сметка това нова порция чуждестранни играчи акостираха под Аязмото.

Черно море от своя страна има поводи за оптимизът по отношение на кадровата ситуация, тъй като един от основните фуутболисти – Мазир Сула се завръща след изтърпяно наказание. Срещата обаче пропускат Мартин Дичев, Александър Веселински и Едгар Пачеко.

Двата тима вече се изправиха един срещу друг през този сезон. В мач от деветия кръг на надпреварата “моряците” спечелиха комфортно с 2:0 като домакин след попадения на Атанас Илиев и Мазир Сула.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига