Намери ни
To Top

Само трима футболисти на Барса са били здрави през целия сезон

Само трима футболисти на Барселона са останали здрави и на разположение на старши треньора Чави Ернандес през целия сезон, пише испанският вестник „Спорт“. Това са Илкай Гюндоган, Иняки Пеня и Фермин Лопес. Каталунският гранд не само пропусна голям шанс да възроди шансовете си да се включи отново активно в битката за титлата в Ла Лига с равенството 0:0 срещу Атлетик Билбао, но и загуби Френки де Йонг и Педри заради контузии.

Това оставя Чави без особени опции в полузащитата на Барселона и специалистът пак ще трябва да залага на импровизации, пише още „Спорт“ и напомня, че четирима от футболистите в състава – Алехандро Балде, Маркос Алонсо, Гави и Марк-Андре тер Стеген вече претърпяха операции в хода на сезона.


Отборът на Барселона заема трето място във временното класиране в Ла Лига с 58 точки, на една от втория Жирона и на 8 от лидера Реал Мадрид.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол