Намери ни
To Top

Съставите на Фрайбург и Байерн

Фрайбург приема Байерн (Мюнхен) в първия мач от 24-ия кръг на Бундеслигата. Изтегленият мач на баварците е свързан и с предстоящия реванш в Шампионската лига срещу Лацио. Римляните бяха един от трите отбори, които победиха тима на Томас Тухел миналия месец. Байерн спря серията от три поредни загуби след успех на РБ Лайпциг преди седмица, но в този мач също имаше сериозни проблеми и стигна до успеха с късен гол на Хари Кейн.


Фрайбург има четири загуби в последните си пет мача в Бундеслигата, но междувременно успя да се класира за осминафиналите в Лига Европа. Тимът е девети в Бундеслигата, като изостава на пет точки от шестия Айнтрахт, който засега заема последното място, даващо право на участие в евротурнирите.

Тухел е направил две промени от мача с РБ Лайпциг. Матайс Де Лихт е наказан и заменен от Ким в стартовия състав. Льорой Сане пък е контузен и на негово място влиза Матис Тел. Йошуа Кимих продължава да играе на позицията десен бек.

ФРАЙБУРГ – БАЙЕРН

ФРАЙБУРГ: Атуболу, Силдилия, Гинтер, Гулде, Гюнтер, Егещайн, Хьофлер, Доан, Грифо, Хьолер, Салай
БАЙЕРН: Нойер, Кимих, Ким, Дайър, Герейро, Горетцка, Павлович, Мусиала, Мюлер, Тел, Кейн

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол