Намери ни
To Top

Предстои нова вълнуваща нощ в НБА

Редовният сезон в НБА продължава с поредната си вълнуваща нощ. Днес ще се изиграят 11 срещи, а някои от тях обещават да бъдат доста интригуващи.

Нощта започва с три срещи от 02:00 часа. В първата от тях Вашингтон Уизардс ще посрещне Голдън Стейт Уориърс.


Гостите ще търсят задължителен успех, който да ги остави в битката за плейофите. Домакините вече не играят за нищо друго, освен за честта си.

Втората среща обаче предизвикта далеч по-голям интерес. Лука Дончич и неговият Далас Маверикс се изправят срещу втория на Изток Кливланд Кавалиърс.

В третия от ранните двубои Орландо Меджик приема Бруклин Нетс в мач, който е доста важен и за двата тима, които са в пряк спор за място в плейофите на Изток.

В 02:30 часа започва втората порция мачове с още три срещи. Гвоздеят на вечерта е мачът между лидерът в Източната конференция Бостън Селтикс и 5-ия в класирането тим на Филаделфия 76.

По същото време ще се изиграе и двубоят между Атланта Хоукс и Юта Джаз.

Третият мач от този час пък също е доста интересен, като в него един срещу друг застават Ню Йорк Никс и Ню Орлиънс Пеликанс.

Следващите три срещи са с начален час 03:00 часа. Тук и в трите от тях може да се каже, че има един изявен фаворит срещу аутсайдер. Милуоки Бъкс приема Шарлът Хорнетс с единствената мисъл за победа.

Минесота Тимбъруулвс също разчита на лесен успех в домакинството си на Сан Антонио Спърс.

Чикаго Булс пък няма право на грешка в сблъсъка си с последния на Изток тим на Детройт Пистънс.

Нощта завършва с две срещи от 05:00 часа. Лидерът на Запад Оклахома Сити Тъндър приема колебливия Хюстън Рокетс с надеждата да продължи победната си серия.

Междувременно Портланд Трейл Блейзърс е домакин на Маями Хийт в опит да спре пропадането си.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол