Намери ни
To Top

Луис Енрике почти потвърди за напускането на Мбапе

Старши треньорът на Пари Сен Жермен – Луис Енрике, загатна, че е възможна скорошна раздяла с голямата звезда на отбора – Килиан Мбапе. Енрике говори след равенството 1:1 на парижани срещу тима на Рен по-рано в днешния 25-и февруари (неделя), по време на което замени Гонсало Рамош в 65-ата минута.

В отговор на това Енрике сподели, че в даден момент френските шампиони каза, че парижани трябва да приемат, че един ден ще играят и без този футболист. Всичко това се случва в момент, когато все повече се засилват слуховете за преминаването на Мбапе в испанския колос Реал Мадрид.


“Рано или късно ще трябва да приемем, че ще играем без него. Когато преценя, че е подходящо, той ще играе, когато не е така, той няма да играе, както всички играчи правят с играчите си. Искам максимална конкурентоспособност. Искам всеки, който започва с ПСЖ да го приема като страхотна възможност. Това е нещото, което търся за този и следващия сезон. Това е, което търся и вече наблюдавам в моите играчи”, каза Енрике.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол