Намери ни
To Top

Наполи 0:0 Барселона, мачът започна

Отборите на Наполи и Барселона играят при резултат 0:0 в първи 1/8-финален сблъсък от Шампионската лига.

Двата състава нямат нищо общо със силния облик, който имаха миналата година по същото време и изостават сериозно от върха в родните си първенства, като отпаднаха и от купите на страните. Така “турнирът на богатите” се оказва последната възможност за съперниците да направят нещо запомнящо се този сезон.

Привидно със стартовия състав на Калцона всичко е наред, като само Желински няма да е на линия от звездите на неаполитанците. Иначе още от първия съдийски сигнал ще видим на вратата Мерет, в защита Ди Лоренцо, в халфовата линия Лоботка, а на върха на атаката безмилостните Политано, Осимен и Кварацхелия ще изпробват устойчивостта на каталунската отбрана, която в момента е сред най-колебливите в топ 5 първенствата на Европа.

Гостите може и да са в по-добра моментна форма, но са отборът, който е измъчван от контузии на редица ключови играчи. Алонсо лекува контузия в гърба, Балде има мускулни травми, а Гави и Торес са неразположени в областта на коляното. Все пак част от ключовите играчи са на линия, като увереност в редиците на Чави ще придават вратарят Тер Стеген, Араухо и Кансело в отбрана, Гюндоган в халфовата линия, както и Левандовски и Педри в атака.

НАПОЛИ – БАРСЕЛОНА

Наполи: 1. Алекс Мерет, 22. Джовани Ди Лоренцо, 13. Амир Рахмани, 5. Жуан Жезус, 17. Матиас Оливера, 99. Андре – Франк, Замбо Ангиса, 68. Станислав Лоботка, 24. Йенст Каюсте, 21. Матео Политано, 9. Виктор Осимен, 77. Хвича Кварацхелия

Барса: 1. Марк – Андре тер Стеген, 23. Жул Кунде, 4. Роналд Араухо, 5. Иниго Мартинес, 2. Жоао Кансело, 21. Френки де Йонг, 15. Андреас Кристенсен, 22. Илкай Гюндоган, 27. Ламин Ямал, 9. Роберт Левандовски, 8. Педри

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол