Намери ни
To Top

Ливърпул с осакатен състав срещу Лутън

Ливърпул приема Лутън на „Анфийлд“ в двубой от 26-ия кръг на Премиър лийг, който е изтеглен напред заради факта, че в края на седмицата мърсисайдци излизат срещу Челси на „Уембли“ във финала за „Карабао Къп“. При успех тази вечер „червените“ ще увеличат преднината си на върха съответно на четири и на пет точки пред Манчестър Сити и Арсенал, които обаче ще бъдат с мач по-малко до уикенда.

Ливърпул търси 25-а поредна домакинска победа във Висшата лига. Лутън може да се похвали със серия от три последователни гостувания за първенство без загуба.


Освен това „шапкарите“ взеха точка от Ливърпул, след като по-рано през сезона двата отбора направиха 1:1 на „Кенилуърт Роуд“.

Юрген Клоп, който е притиснат от проблеми с контузени играчи, е направил пет промени в сравнение с мача с Брентфорд. Ибрахима Конате и Андрю Робъртсън са на пейката, докато Диого Жота, Къртис Джоунс и Дарвин Нунес пропускат двубоя заради травми. Мохамед Салах, който влезе като резерва срещу „пчеличките“, също е извън групата заради нова контузия. Алисон Бекер, Трент Александър-Арнолд и Доминик Собослай също са аут.

Джо Гомес, Джаръл Куанса, Райън Гравенберх, Коди Гакпо и Харви Елиът влизат като титуляри. На пейката има доста млади играчи, сред които и 16-годишният Трейморис Ньони.

Роб Едуардс е заложил на същия състав, който започна през уикенда срещу Манчестър Юнайтед. Браун и Адебайо са аут заради контузии.

Ливърпул: Келъхър, Брадли, Куанса, Ван Дайк, Гомес, Мак Алистър, Ендо, Гравенберх, Гакпо, Елиът, Диас

Лутън: Камински, Менги, Ошо, Бел, Чонг, Локонга, Баркли, Даути, Огбене, Морис, Уудроу

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол