Намери ни
To Top

Костов: Пресирахме с 10 човека по целия терен, знаем какви цели гоним, давам много добра оценка на бразилеца

Наставникът на Левски – Николай Костов похвали футболистите си след победата им с 2:1 над Пирин (Благоевград) в мач от 21-ия кръг на efbet Лига.

„За качеството на играта на този терен очаквахме да бъдем затруднени. Отборът ни беше по-добър. Поздравявам даже играчите си за тази всеотдайност, игра и трите точки.


Представихме се доста добре и успешно през второто полувреме, когато играхме с човек по-малко. Пресирахме противника по целия терен и ги задължихме да играят с дълги топки, контролирани от нашата защита. Беше важно за нас да спечелим три точки, защото се завъртя енергия, колективът е на ниво. Имаме добра колективна игра.

Не искам да изпадам в някаква еуфория. Трябва да мислим как да подобряваме играта си и да затрудняваме нашите противници. Здраво сме стъпили на краката си. Знаем какви цели гоним и как да ги преследваме“, каза Костов, след което коментира следващия шампионатен двубой на „сините“, който е срещу Арда. 

„Арда е доста интересен отбор, който направи добри мачове през първия полусезон. Изисква сериозно внимание.“

„Карлос игра през втората част, защото не е готов за 90 минути. Говорихме с кондиционния треньор, че повече от 45 минути не трябва да играе. Включи се доста добре. Давам много добра оценка на бразилския футболист, на когото това е дебют“, добави треньорът на Левски за дебюта на новите попълнения.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига