Намери ни
To Top

Мъж изнасили приятелка на съпругата си, не е за вярване как обяснява половия акт

Ирландец, обвинен в изнасилване, е заявил в съда, че случайно е паднал между краката на жертвата, съобщава Breaking News.

55-годишният мъж от Дъблин е обвинен в изнасилване, след като жертвата се оплаква в полицията и казва, че съпругът на нейна приятелка я е принудил да правят секс в парк. По думите й това се е случило, след като мъжът решил да я изпрати до нейния дом след рождения ден на жена си.

По време на няколко разпита мъжът отрича обвиненията в изнасилване и представя на разследващите различни версии за събитията.


Според една от тях жената била много пияна и паднала няколко пъти на пътя.

Според друго твърдение, жената е заспала на тревата в парка. Мъжът я оставил да подремне, а когато се събудила, тя започнала да убеждава обвиняемия да прави секс с нея. Твърди се, че тя смъкнала панталоните му и като казала „о, страхотно“, започнала да му прави фелацио.

Мъжът казва, че започнал да я отблъсква и да я убеждава да се прибере, но тя го убеждавала да прави секс с нея. След това пострадалата започнала да пада назад, а когато обвиняемият се навел да я хване, случайно паднал между краката ѝ.

Тъй като панталоните му все още били свалени и „земята беше мокра и хлъзгава“, той казва, че „може да се е подхлъзнал“ поради падането. В този случай всичко може да е възникнало поради факта, че той все още държал жената и в същото време се опитвал да стане.

Освен това и при трите разпита мъжът настоявал за невинността си и твърдял, че дори и да е имало сексуален контакт, той не е станал по негова инициатива.

Той отбелязва още, че жертвата много обича да флиртува и подчертава, че не си спомня подробности от онази нощ, защото е бил много пиян. Обвиняемият не изключва възможността при падането да е еякулирал върху жената.

Мъжът предоставя проба от своето ДНК и то съвпада с ДНК на спермата, която пострадалата предоставила на лекарите след изнасилването.

Превод и редакция

 

 

 

Ощр от категория