Намери ни
To Top

Кристиано Роналдо се вбеси на скандирания „Меси“ и скандализира феновете в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо на няколко пъти изпусна нервите си по време и след загубата на неговия Ал-Насър с 0:2 от Ал-Хилал в четвъртък вечер. Това беше двубой за купата “Riyadh Season” в Саудитска Арабия, който се игра дни преди подновяването на първенството.

Още по време на двубоя петкратният носител на “Златната топка” беше провикиран от фенове, които скандираха “Меси, Меси”. В един момент Роналдо се обърна към тях и каза “Аз съм тук…не Меси”.


После, при прибирането си към тунела, към Кристиано бяха хвърлени две шалчета, които приличаха на такива на Ал-Хилал. Португалецът хвана едната, избърса се с нея и демонстративно я хвърли на земята.

В края нападателят на Ал-Насър видимо се разстрои, след като заедно със своите съотборници трябваше да направи шпалир на победителите. Вижда се как при получаването на своя медал Кристиано обяснява нещо на награждаващия го шейх.

Ал-Хилал спечели след попадения на Сергей Милинкович-Савич (17’) и Салем Алдаусари (30’).

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024