Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot503718.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Реал Мадрид изненада Атлетико с решение часове преди дербито – Sportove
Намери ни
To Top

Реал Мадрид изненада Атлетико с решение часове преди дербито

Покривът на стадион “Сантиаго Бернабеу” ще бъде пуснат по време на сблъсъка между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид тази вечер. Решението за това обаче е изненадало “рохибланкос”, защото е крайно необосновано според тях, съобщава “Марка”.

Прогнозата е, че в часа на началото на дербито температурата ще е около 11 градуса, а и изобщо през вечерта не се очаква дъжд. Независимо от това домакините са взели решение да “затворят” стадиона.


От Атлетико са поискали обяснение.

Гостите обаче не могат по никакъв начин да повлияят върху това, защото няма правило, което изрично да урежда такива спорове – т.е. Ла Лига не можа да определя и съответно решението е изцяло на домакините.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558