Намери ни
To Top

Челси 0:0 Уулвс

Челси бе записал три поредни победи в първенството преди гостуването си на “Анфийлд” през седмицата. Там лондончани загубиха с 1:4 и за пореден път се видя, че са много далече от водещите отбори в Англия. Тимът на Маурисио Почетино е десети в класирането и шансовете му да играе в евротурнирите през следващия сезон са минимални. Преди няколко дни Уулвърхамптън загуби домакинството си на Манчестър Юнайтед.


“Вълците” изостават само на две точки от днешния си съперник.

Преди двубоя на “Стамфорд Бридж” временно феновете бяха спрени от влизане в стадиона поради съмнения за сигурността. Според “Скай Спортс” причината е била пожар в сграда в близост до стадиона. Въпреки случилото се, очаква се срещата да започне навреме.

Кристофър Нкунку започва като титуляр едва за втори път, откакто е в клуба. Той заменя в състава Нони Мадуеке. Мало Густо е в стартовия състав за сметка на Беноа Бадиашил. Никлас Джаксън се завърна от участието си на Купата на африканските нации и попадна в групата, но започва мача на резервната скамейка.

ЧЕЛСИ – УУЛВС 0:0

ЧЕЛСИ: Петрович, Густо, Дисаси, Силва, Чилуел, Кайседо, Галахър, Фернандес, Палмър, Стърлинг, Нкунку
УУЛВС: Са, Семедо, Доусън, Килман, Тоти, Айт-Нури, Лемина, Гомес, Нето, Куня, Сарабия

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол