Намери ни
To Top

Данило Дончич: Показаното на терена не отговаря на резултата

Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич остана доволен от представянето на своите футболисти, въпреки загубата с 1:3 от Пирин. Наставникът на „железничарите“ изрази мнение, че резултатът не отговаря на показаното на терена и открои липсата на достатъчно креативност и ефективност в нападение като един от сериозните проблеми в тима.

„Мисля, че показаното на терена не отговаря на резултата. Играхме добре, изпуснахме много положения, имахме и греди.


Специално през второто полувреме Пирин играеше на контраатаки и беше опасен, но нашият отбор държеше контрола над играта, обаче не вкарахме голове. Това ни е един от проблемите, нямаме достатъчно креативност и ефективност във фаза нападение. 

Местните съдии малко се издъниха – дадоха им дузпа, а на нас две дузпи не ни свириха. Доволен съм от тичането и раздаването на футболистите. Резултатът няма общо с това, което показахме на терена.



Бруно Франко е болен, Кардосо е леко контузен и не искахме да го рискуваме, както и Лука. Те пропуснаха този двубой, но се надявам да се присъединят към отбора през следващата седмица. Продължаваме да работим“, заяви Дончич.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига