Намери ни
To Top

Левски търси втори успех в контролите срещу Динамо (Киев)

Отборът на Левски ще се изправи срещу Динамо Киев в поредна контролна среща на турска земя. Мачът започва в 16:00ч. и ще бъде гледан на живо от мажоритарния собственик Наско Сираков, както и от спортния директор Даниел Боримиров. 

Новите попълнения на Левски Карлос Охене и Фабио Лима напуснаха лагера на “сините” в Белек.


Двамата се отправиха към Истанбул, за да оправят документите си след трансфера си в родния клуб. Пламен Андреев ще застане под рамките на вратата, докато другият вратар Николай Михайлов не тренира в четвъртък с основната група, а се готвеше индивидуално. 

Левски се представя доста колебливо в контролите. До момента „сините“ инкасираха четири поражения в пет мача и записаха една единствена победа, дошла срещу Тузла Сити с 2:0. Преди дни Левски отстъпи от Баник с 0:3.

Динамо Киев е клуб с традиции в украинския футбол. Тимът е 13-кратен шампион на СССР, а към това можем да прибавим и спечелените 9 Купи. След създаването на Украинската Премиер лига Динамо печели титлата рекордните 16 пъти.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига