Намери ни
To Top

Гранада обяви сделката с Юнайтед, тази с Байерн също е близо

От Гранада официално обявиха привличането на крилото Факундо Пелистри, който пристига от Манчестър Юнайтед под наем до края на сезона без опция за закупуването му.

22-годишният уругвайски национал реши да довърши кампанията в клуба от Ла Лига, след като досега през сезона изигра едва 366 минути в 14 мача за “червените дяволи” във всички турнири, отчитайки се само с една асистенция. Пелистри вече има опит в испанския елит, след като прекара два периода в Алавес, където изигра 35 двубоя, но без никакъв голов принос.

Междувременно, Гранада ще продаде крилото Браян Сарагоса на Байерн (Мюнхен) още днес. Първоначално двата клуба се разбраха трансферът да се осъществи през лятото за 15 млн. евро. Поради контузията на Кингсли Коман обаче баварците ще платят още 5 млн. евро, за да разчитат на 22-годишния испанец и през тази пролет. Досега през сезона той е записал 21 шампионатни мача с 6 гола и 2 асистенции.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол