Намери ни
To Top

Почетино коментира неотсъдената дузпа

Мениджърът на Челси, коментира решението на съдията да не отсъди дузпа в полаза на неговия тип при поражението от отбора на Ливърпул с 1:4 в срещата от 22-ия кръг на английската Премиър лийг. Според наставника на “сините” 11-метровият наказателен удар е можел да бъде от полза за играчите му и да им помогне да се надиграват със съперника.

“Понякога човек има нужда от късмет. Мисля, че ако бе отсъдена дузпа в седмата минута, това можеше да помогне на самочувствието ни и да ни помогне да се надиграваме с мърсисайдци в този мач.


Фаулът срещу Галахър обаче не беше потвърден. Когато играеш срещу отбор като Ливърпул, който се справя много добре и е един от най-добрите отбори през последните няколко години, имаш нужда от неща като дузпи, които могат да помогнат на ситуацията, но днес всичко беше срещу нас”, каза Почетино, цитиран от BBC.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол