Намери ни
To Top

Съставите на Ливърпул и Челси

Ливърпул приема Челси на „Анфийлд“ в двубой от 22-рия кръг на Прмеиър лийг. Двата отбора се срещнаха още в първия кръг на новия сезон, когато направиха 1:1 на „Стамфорд Бридж“. След по-малко от месец пък те ще излязат един срещу друг и на финала за „Карабао Къп“. Всеки от последните седем сблъсъка между Ливърпул и Челси завърши без победител в редовното време.


Мърсисайдци са в серия от десет поредни срещи без загуба и 22 мача без поражение на „Анфийлд“ в Премиър лийг. „Сините от Лондон“ пък загубиха пет от последните си шест гостувания във всички турнири. Челси обаче има само две поражение в предишните си 11 визити на „Анфийлд“.

Алексис Мак Алистър се завръща в халфовата линия на Ливърпул, след като пропусна мача с Норич заради контузия. Вирджил Ван Дайк, Доминик Собослай и Луис Диас също започват. Въпреки че Трент Александър-Арнолд и Андрю Робърстън са възстановени, те остават сред резервите за началото, което означава, че Конър Брадли и Джо Гомес запазват местата си по двата фланга на отбраната.

Маурисио Почетино е направил една промяна в сравнение с нулевото равенство с Астън Вила. Бен Чилуел се завръща отляво на отбраната, като той извежда отбора и с капитанската лента. Кристофър Нкунку и Мало Густо, които се възстановиха от своите контузии, остават на пейката за началото. Николас Джаксън не успя да се завърне навреме след отпадането на Сенегал от турнира за Купата на Африка, така че Почетино не може да разчита на него. На върха на атаката отново е Коул Палмър.

Ливърпул: Алисон, Брадли, Конате, Ван Дайк, Гомес, Джоунс, Мак Алистър, Собослай, Жота, Нунес, Диас

Челси: Петрович, Дисаси, Силва, Бадиашил, Чилуел, Кайседо, Фернандес, Мауеке, Галахър, Стърлинг, Палмър

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол