Намери ни
To Top

Президентът на Саудитската федерация се ядоса на Манчини, италианецът се извини

Селекционерът на Саудитска Арабия Роберто Манчини шокира с проявата си снощи по време на дузпите с Южна Корея снощи на 1/8-финала за Купата на Азия. Италианският наставник не дочака докрай изпълнението на 11-метровите удари и се прибра предварително в съблекалнята след втория пропуск на тима си, който впоследствие бе елиминиран при следващото изпълнение на Хий-Чан Хуан.

Това обаче логично не се хареса на много хора, в това число и на президента на Саудитската федерация Ясер Ал-Мисехал, който разкритикува проявата на Манчини.


“Напускането на треньора е напълно неприемливо и ние ще обсъдим с него защо се случи това. Той има право да обясни гледната си точка и след това ще вземем решение за съответните действия”, каза функционерът.

Същевременно Манчини се извини за поведението си и обясни, че просто е пресметнал грешно дузпите: “ Извинявам се, че си тръгнах по-рано, мислех, че всичко е приключило. Не исках да проявявам неуважение към никого“, каза наставникът. И добави: „Много съм щастлив и същевременно много тъжен. Искам да благодаря на всички мои играчи за това, което направиха на турнира”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол