Намери ни
To Top

Чакането за Гуардиола и Сити свърши: Холанд се завръща в игра

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд ще се завърне в игра за Манчестър Сити в утрешното домакинство срещу Бърнли. Това обяви на днешната си пресконференция мениджърът на „гражданите“ Джосеп Гуардиола. Норвежецът пропусна близо два месеца заради контузия в стъпалото, но вече е напълно здрав

„Да, Ерлинг Холанд ще бъде в състава. Той се завърна.


Когато разполагаме с целия си състав, сме по-силни, а Ерлинг е много важен играч в този състав. Той се чувства добре.

Имам огромно уважение към Вини (б.ред. Венсан Компани). Знам какво се опитва да направи. Понякога резултатите са срещу тях, но все още шансовете им са живи. Трябва да бъдем много внимателни и ще тренираме възможно най-добре преди утрешния двубой“, заяви испанецът.

Запитан дали също, подобно на Юрген Клоп, мисли за това да напусне Манчестър Сити, Пеп отговори: „Тук имам всичко, за което един мениджър може да мечтае. Ръководството ме подкрепя през цялото време. Сменихме доста играчи през последните няколко години, но те винаги ме подкрепяха. Продължавам да се чувствам добре. Разбира се, някой ден това това ще приключи, но в момента не мисля за това“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол