Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot502278.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Джулиъс Рандъл се размина с тежка контузия – Sportove
Намери ни
To Top

Джулиъс Рандъл се размина с тежка контузия

Контузията, която получи тежкото крило на Ню Йорк Никс Джулиъс Рандъл в дясното рамо, ще го задържи извън игра за няколко седмици, съобщи ESPN, позовавайки се на източници от клуба.

Притесненията в медицинския щаб на отбора бяха, че 29-годишният баскетболист ще трябва да се подложи на операция и няма да може да играе с месеци, но направените изследвания са донесли добра новина за Рандъл.

Паузата в средата на февруари за „Мача на звездите“ отваря почивен прозорец от десет дни за Никс и надеждите са, че след него Рандъл ще може отново да играе.

Рандъл, чиято стреляща ръка е лявата, пострада в събота при победата със 125:109 над Маями Хийт след лошо падане на земята.


Баскетболистът взе участие във всички 46 мача на Никс от началото на сезона и има по 24 точки и 9,2 борби средно на мач.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558