Намери ни
To Top

Наполи си тръгна с точка от Рим в мач без положения

Наполи спря победната серия на Лацио, но едва ли е много е доволен, след като срещата на “Олимпико” завърши 0:0. Тимът на Валтер Мадзари остана на две точки зад днешния си съперник. Римляните бяха спечелили последните си четири мача в първенството, но това им беше първият мач в Серия А от около 20 дни.

Очакванията за атрактивен футбол и красиви изпълнения не се оправдаха и двата отбора като цяло разочароваха.


В отсъствието на наказания Хвича Кварахцхелия и Виктор Осимен, който е с националния си отбор, Наполи много трудно създаваше нещо в предни позиции.

Удар на Исаксен от границата на наказателното поле мина над вратата, а първото полувреме няма да се запомни с нещо съществено. В началото на втората част фантастично изпълнение на Кастеланос не доведе до гол. Аржентинецът прати топката в мрежата след великолепна задна ножица, но бе отсъдена засада. Изстрел на Каталди не бе достатъчно точен, а резервата на гостите Джанлука Гаетано стреля от воле, но топката отново мина покрай вратата.

Кастеланос имаше отлична възможност, когато засече подаване на Исаксен. Той опита да се разпише с пета, но Йостигор се върна навреме и изчисти. Сирил Нгонге и Леандер Дендонкер дебютираха за Наполи към края на срещата, когато се стигна до няколко ситуации и пред двете врати, но гол не падна.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол