Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot501654.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трансферът на Мойс Кийн в Атлетико е пред провал – Sportove
Намери ни
To Top

Трансферът на Мойс Кийн в Атлетико е пред провал

Считаният за сигурен трансфер на Мойс Кийн от Ювентус в Атлетико Мадрид вероятно няма да се осъществи. Нападателят беше дал съгласието си да премине в редиците на испанския гранд, но към днешна дата шансът сделката да бъде финализирана успешно е минимален. Причината е, че Атлетико първо иска да продаде Анхел Кореа Ал-Итихад, а ако това не се случи, няма да има нужда да привлича Кийн. 

“Инстинките ми казват, че Кореа ще остане в Атлетико”, заяви старши треньорът на “дюшекчиите” Диего Симеоне след победата над Севиля за Купата на краля.


 

“Кийн подонвява тренировки с отбора. Засега той е наш футболист, но ще видим какво ще се случи в следващите няколко дни”, коментира наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри. 

Дори да не премине в Атлетико, Мойс Кийн едва ли ще остане в Юве. Той не може да се пребори за титулярно място с Душан Влахович, а Алегри предпочита пред него дори Аркадиш Милик и младата надежда Кенан Йълдъз. 

От Кийн се интересуваше Монца, но вчера клубът привлече Милан Джурич от Верона. Друга опция пред нападателя е Фиорентина, но “виолетовите” са свързвани още с Андреа Белоти и Булае Диа. 

Кийн е юноша на Ювентус. През 2019 година той подписа с Евертън, а след това мина и пред Пари Сен Жермен, преди да се върне при “бианконерите”. Неговият договор с клуба е до 2025 година.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558