Намери ни
To Top

Почетино: Умората си каза думата

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино хареса представянето на своя тим в мача срещу Астън Вила от 1/16-финалите на ФА Къп. Двубоят на “Стамфорд Бридж” завърши без голове, което означава, че следва преиграване на “Вила Парк”. 

“Получи се много качествен мач. Доминирахме в началото.


След 70-ата минута обаче умората си каза думата.
Да не забравяме, че играхме преди три дни и, разбира се, разликата в сравнение с първото полувреме беше видима. Когато действахме с максимална енергия, бяхме по-добрият отбор”, заяви Почетино. 

“Вече мислим за преиграването. Трябва колкото се може по-бързо да възстановим футболистите. Доволен съм от всички. Липсваше ни единствено точност в завършващата фаза на атаките. А положенията не бяха малко, при това срещу отбор, който се представя фантастично в Премиър лийг”, посочи аржентинският специалист. 

Почетино взе отношение и по горещата тема на вчерашния ден – решението на Юрген Клоп да се оттегли от мениджърския пост в Ливърпул след края на сезона. 

“Когато Тотнъм ме уволни, първото съобщение, което получих, беше от Клоп. Той постигна невероятни неща в Ливърпул. Трябва да уважим желанието му да си почине. Вече ни липсва”, каза Почетино.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол