Намери ни
To Top

Де Лаурентис назова къде е можел да отиде Осимен през миналото лято

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обсъди бъдещето на две от звездите на тима – Виктор Осимен и Пьотър Жиелински. Нападателят преди няколко дни призна, че вече е решил къде ще играе след края на този сезон, а халфът е с изтичащ договор и е силно свързван с трансфер в Интер.

“Знаем за решението на Осимен още от миналото лято. В противен случай преговорите за новия му контракт нямаше да се проточат толкова дълго.


Още тогава знаехме, че той можеше да отиде в Реал Мадрид, Пари Сен Жермен или клуб от Премиър лийг. Що се отнася до Жиелински, някои любовни истории просто свършват. Ако иска да остане, ние сме тук, за да го прегърнем. Но ако желае да напусне, защото агентът му е подушил пари, може би той вече е успял да убеди момчето и неговото семейство. Само казвам, че Жиелински печели повече от заплатата, за която прочетох, че му предлагат от Интер. Казах на Бепе Марота, че не се държи добре. Казах му го с усмивка, а той ми отвърна също усмихнат: “Не е вярно, не е вярно…”, коментира Де Лауретнис пред репортери след днешното събрание на италианската лига.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол