Намери ни
To Top

Наполи няма да спира с покупките, клубът е близо до бранител на Удинезе

В Наполи очевидно нямат намерение да спират с входящите трансфери. Италианските медии и трансферният експерт Фабрицио Романо съобщават, че “партенопеите” са много близо до привличането на защитника на Удинезе Неуен Перес.

Според информациите 23-годишният аржентински централен защитник ще струва на Наполи 16 млн. евро, а още 2 млн.


евро са предвидени под формата на възможни допълнителни бонуси. Процент от сумата ще получи бившият клуб на Перес Атлетико Мадрид. Вече са уговорени и личните условия на футболиста.

Перес премина през 2018 г. в тима на Диего Симеоне, като последователно бе отдаван под наем на родния си Архентинос Хуниорс, Фамаликао, Гранада и Удинезе. Именно при “фриуланите” той преминава с постоянен трансфер през 2022 г. Той е твърд титуляр за Удинезе през този сезон, като има 21 мача и 1 асистенция дотук, а общо за клуба е записал 79 срещи и 4 попадения.

Наполи е много активен през настоящия трансферен прозорец, като вече привлече Сирил Нгонге, Паскуале Мацоки, Хамед Траоре и Матия Попович, който даде под наем на Монца. Леандер Дендонкер от Астън Вила също е близо до преминаване при “партенопеите”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол