Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot501340.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Национална Волейболна DEMAX лига с жест към подрастващите отбори – Sportove
Намери ни
To Top

Национална Волейболна DEMAX лига с жест към подрастващите отбори

Състезатели от волейболните школи ще наблюдават на живо финала за DEMAX Купа България 2024 при жените. В битка за трофея тази събота (27 януари) ще се изправят ЦСКА и настоящият носител Марица (Пловдив). Срещата е в столичната зала „Христо Ботев“ с начало 17:00 часа. Тя ще бъде предавана пряко по БНТ 3.


Национална Волейболна DEMAX лига отправиха покана към родните клубове да присъстват със своите състезатели от подрастващите отбори. Инициативата е част от мисията на БФВ и Лигата да популяризират, развиват и насърчават волейбола при подрастващите в женско направление.

„Вярваме, че вашата подкрепа и всеотдайната работата с младите състезатели са важна и основна стъпка към повишаване нивото на Национална Волейболна DEMAX лига, а от там и на нашият национален женски отбор“, пише в писмото до клубовете.

Поканата предизвика сериозен интерес и в срок клубове отговориха със заявка за свои представители, които ще присъстват в зала „Христо Ботев“ в София.

Феновете, които искат да проследят на живо финала за DEMAX Купа България 2024 при жените, ще могат да си закупят пропуски в деня на срещата. Касите в залата ще отворят в 15:30 часа в събота. Билетът е на стойност 10 лева.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат разположени в Сектор А (трибуната откъм централен вход), а тези на Марица (Пловдив) в Сектор В (противоположните трибуни).

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558