Намери ни
To Top

Талант на Милан ще довърши сезона в последния в Ла Лига

Крилото на Милан Лука Ромеро беше преотстъпен в Алмерия до края на сезона, съобщиха двата клуба, като в сделката помежду им няма опция за откупуването на играча.

19-годишният аржентинец пристигна в миланския гранд със свободен трансфер от Лацио през миналото лято, но почти не получи възможности за изява, като записа едва 156 игрови минути в 5 мача през тази кампания. Затова редица клубове, сред които аржентинският гранд Бока Хуниорс и вторият в Серия „Б“ – Комо са пожелали да вземат в своя състав Ромеро, който в крайна сметка ще заиграе в Алмерия, който в момента е последен в Ла Лига.

Тийнейджърът започна своята кариера именно в Испания, като на 15 години и 219 дни се превърна в най-младия дебютант в историята на местния елит, влизайки в игра при загубата на неговия Майорка с 0:2 срещу Реал Мадрид на 24 юни 2020 г.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол