Намери ни
To Top

Артета: Трябва да запазим стила си, но да подобрим някои неща

Мениджърът на Арсенал коментира състоянието на отбора след лагера, който направи в Дубай по време на паузата в шампионата. Лондончани загубиха последните си три мача, а акцентът бе, че не успяват да реализират положенията, които създават. Утре тимът приема Кристъл Палас с надеждата да сложи край на негативната серия.

„Лагерът в Дубай беше страхотен, фантастични условия.


Работихме много върху нещата, които бяхме набелязали. Презаредихме батериите и в това отношение средата и прекрасното време помагат. Този период ни даде възможност да погледнем нещата от друга перспектива и да анализираме работата си. Има много позитиви от първите шест месеца от сезона, въпреки че резултатите не бяха положителни в последните няколко мача“, сподели Артета.

Испанецът призна, че един от основните проблеми, върху който отборът е работил е завършването на головите ситуации: „Няколко загуби не могат да ни накарат да забравим това, което сме. Трябва да продължим да бъдем себе си, но в някои елементи трябва да се подобрим и да се развием. Това е красотата на работата ми – постоянно да търсиш развитие на отбора и това, което е нужно, за да продължи да побеждава“.

Артета отново заяви, че не е реалистично Арсенал да привлече нападател през зимния трансферен прозорец. Той коментира и интереса на Уест Хам към Емил Смит Роу, но без да казва нещо конкретно: „Много съм доволен от Емил. Той се развива отлично, тренира наистина добре“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024