Намери ни
To Top

Чави започва да губи част от съблекалнята на Барселона

Наставникът на Барселона Чави е започнал постепенно да губи част от съблекалнята на тима, съобщава “ИСПН”. Каталунците са в лоша форма в последно време и се намират едва на четвъртото място в класирането на Ла Лига, а само преди няколко дни бяха разбити с 4:1 от Реал Мадрид във финала за Суперкупата на страната. 

Именно последните слаби представяния на тима са започнали да предизвикват сериозни съмнения в качествата на наставника. Те са започнали да губят вяра в своя треньор и са били подразнени от неговите коментари, че някои от футболистите не могат да се адаптират достатъчно добре към стила на тима.


Част от играчите също така са били на мнение, че Чави не е достатъчно строг с някои от играчите в състава. 

Изданието подчертава, че не става дума за загуба на цялата съблекалня на Барселона и част от играчите продължават да подкрепят наставника, който пък все още е на мнение, че може да преобърне негативния ход на кампанията на каталунците до момента. Чави има договор до лятото на 2025-а, но бъдещето му ще бъде преразгледано в края на сезона и тогава ще бъде взето решение дали той ще остане начело и за следващия сезон.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол