Намери ни
To Top

Нов силен мач на Йоан Стоянов и пета поредна победа на Апоел (Беер Шева)

Българският национал Йоан Стоянов изигра пореден силен мач за своя Апоел (Беер Шева). Той асистира за един от головете за разгромната победа с 4:0 в гостуването на Апоел (Тел Авив). Крилото бе титуляр и прекара пълни 90 минути на терена, а тимът му записа пета поредна победа на сметката си.

Мигел Витор даде преднина на гостите в 20-ата минута, а след това ситуацията още повече се усложни за домакините, които останаха с човек по-малко на терена, след като Йомер Синиър получи директен червен картон.


През втората част играчите от Беер Шева се развихриха и нанизаха още три гола. Еден Шамир удвои преднината на своя тим в 64-тата, а в 68-ата се разписа и Ротем Хатуел след аситенция на Стоянов. Отново Хатуел оформи и крайното 0:4 в 82-рата минута.

Така Апоел (Беер Шева) заема 4-тото място в класирането с 27 точки. Апоел (Тел Авив) пък е на 7-ото място с 20 точки в актива си.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол