Намери ни
To Top

Милан реши да откупи футболист след само два мача

Макар да е изиграл само два мача за първия отбор, в Милан са впечатлени от 18-годишния испанец Алекс Хименес и вече искат да го задържат за постоянно, съобщава „Скай Италия“. Тийнейджърът, който играе като десен защитник, е под наем от Реал Мадрид (19).

В споразумението за преотстъпването има клауза, според която грандът от Милано може да го откупи срещу 5 млн. евро. Ръководството на “Дявола” обаче ще опита да се договори с колегите си от “Сантиаго Бернабеу” за по-ниска трансферна сума, но с включването на клаузи, при изпълнението на които един ден Реал ще получи допълнителни средства.


Алекс Хименес няма двубои за първия състав на Реал Мадрид, а през миналото лято беше привлечен от Милан с идея да бъде част от юношеския състав. С добри игри в Примаверата и на тренировките младокът спечели доверието на треньора Стефано Пиоли и взе участие в последните два двубоя на отбора – срещу Каляри за Купата на Италия и после срещу Емполи в Серия “А”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол