Намери ни
To Top

От обкръжението на Мбапе: Няма споразумение за бъдещето на Килиан

От обръжението на Килиан Мбапе побързаха да опровергаят информациите, че големият талант на френския футбол вече е постигнал съгласие да премине в Реал Мадрид със свободен трансфер през лятото. Чрез авторитетния журналист Фабрис Хоукинс от RMC Sport от лагера на 25-годишната звезда на Пари Сен Жермен категорично отрекоха, че футболистът вече се е разбрал с испанския гранд.

Няма споразумение около бъдещето на Килиан, още повече че не са водени никакви разговори за това. Никакъв вид влияние не би могло да диктува времето на обсъжданията, размислите или решенията на Килиан.


Както и преди две години, Килиан Мбапе остава „господар на часовниците”
(б.ред. – израз, използван и от френския президент Еманюел Макрон)”, заявяват от обкръжението на Мбапе.

Това е изявление, което със сигурност ще се хареса на Пари Сен Жермен, уточнява RMC Sport. Френските шампиони все още искат да удължат договора на голямата си звезда и очакват да бъдат първите, които ще разберат, когато техният водещ играч вземе решение.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото, а спекулациите за неговото бъдеще не спират. Голямата звезда на Франция може да преговаря с всеки отбор, като вече имаше информации, че е получил ултиматум от Реал Мадрид да вземе решение до средата на месец януари.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол