Намери ни
To Top

Aртуро Видал нападна Интер и Индзаги заради Алексис Санчес

Бившият футболист на Интер Артуро Видал направи драматично обръщение към сънародника си Алексис Санчес, като същевременно нападна “нерадзурите” и наставника им Симоне Индзаги. Причината е, че чилийският нападател получава твърде малко шансове за изява.

Видал говори в своя канал в Twitch и се обърна към своя сънародник: “Алексис, ако ме слушаш, моля те, напусни Интер! Беше глупост да се върнеш в Интер и никога не трябваше да се връщаш в Милано. Миналото лято също така му казах, че трябва да потърси клуб, в който да се забавлява и където ще бъде обичан от хората.


Но той е упорит
”.

36-годишният Видал, който в момента е играч на бразилския Атлетико ПР и се възстановява от тежка контузия, продължи: “Лаутаро е добър нападател, но как може Санчес да не играе в Интер? Индзаги играе с Мхитарян, а не с Алексис – иде ми да се самоубия, това ме ядосва, защото Алексис е твърде силен. По-скоро бих искал да го видя в Ривър Плейт, отколкото в Интер. Той е щастлив, само ако играе, докато сега той не е щастлив. Съотборниците му в Интер не са по-добри от него, но треньорът просто не го иска. Как иначе можеш да го пуснеш в игра девет минути преди края? Много съм ядосан”, продължава излиянията си чилиецът, цитиран и от “Гадзера дело Спорт”.

Откакто се завърна в Интер през миналата година, Алексис Санчес има участие в едва 14 мача и е с 3 гола за “нерадзурите”, като почти винаги е резерва.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол