Намери ни
To Top

Лудогорец взима само двама нови през зимата

Лудогорец ще вземе максимум двама нови играчи през зимния трансферен прозорец, разкриха източници от клуба. Става въпрос за вратар и офанзивен футболист. До привличането на страж обаче ще се стигне само при раздяла с някой измежду Серджио Падт и Симон Слуга. Опция е националът на Румъния от Рапид (Букурещ) Хорацио Молдован, който може да участва на Евро 2024.


За атаката е набелязан 22-годишният Лукас Фигейредо от Васко да Гама, но там „орлите“ ще трябва да се борят с доста сериозна конкуренция за подписа на играча.

Спортно-техническия щаб на шампионите, начело с Георги Дерменджиев е преценил, че тази зима отборът не се нуждае от много сериозно подсилване. Има играчи, които се завръщат след дълго лекуване на контузии и това повишава опциите за всеки пост.

Френският халф Оменуке Мфулу се очертава да избере да остане в Испания. Той не е бил съблазнен нито от предложените условия в Лудогорец, нито от възможността да играе в Лигата на конференциите напролет. Той е готов да откаже на „орлите“, които проявяват сериозен интерес към него, пише grada3.com.

Футболистът играе в елитния испански Лас Палмас, като през този сезон е взел участие само в 5 мача. Имиграните минути пък са едва 77. Той има договор с клуба до юни 2025 г. От Лас Палмас са уведомили дефанзивния халф, че може да си търси друг отбор, а към момента фаворит за подписа му изглежда състава на Сарагоса от Сегунда лига. Той има и предложение от Еспаньол, както и от Турция.

29-годишният футболист е национал на Конго, като има 3 мача за тима. Той е роден във Франция, но заради баща си е избрал да играе за африканската държава.

„Тема спорт“

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига