Намери ни
To Top

Йоан Стоянов с асистенция за нов успех на Апоел (БШ)

Йоан Стоянов и неговият Апоел (Беер Шева) продължават с отличното си представяне в първенството на Израел. Днес тимът записа четвърта поредна победа, след като се наложи с 4:2 в домакинството си на Макаби (Бней Райна) от 15-ия кръг.

Българският национал изигра пореден силен двубой, като асистира за първия гол, който бе дело на Еден Шамир в 10-ата минута. Отново Шамир удвои в 31-вата, като преди това домакините имаха и дузпа в своя полза, пропусната от Ги Бадаш в 28-ата минута.


Гостите върнаха интригата в 35-ата минута с попадение на Лоай Халаф, но Апоел набързо реши всичко в мача с два гола в 53-тата и 55-ата минута, отбелязани съответно от Елдер Лопес и Рой Гордана.

Крайното 4:2 бе оформено от Шломи Азулай в 86-ата минута.

След тази победа Апоел (БШ) излезе на 3-тото място във временното класиране с актив от 24 точки. Макаби (Бней Райна) пък се свлече до 6-ата позиция с 20 точки.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол