Намери ни
To Top

Юве има нужда от нов качествен халф, за да се пребори за титлата, смятат бивши играчи на „бианконерите“

Бившите футболисти на Ювентус Алесио Такинарди, Дарко Ковачевич и Никола Аморузо смятат, че грандът от Торино се нуждае от нов класен централен полузащитник, за да спечели титлата в Серия „А“ през настоящия сезон. Тимът на Ювентус заема второ място във временното класиране с 43 точки след 18 кръга, изоставайки на две точки от лидера Интер. 

„Противниковото поле често остава празно, така че бих подписал с играч като Родриго Де Пол“, заяви Такинарди пред италианския вестник Gazzetta dello Sport. Дарко Ковачевич е съгласен с бившия си съотборник.


„С Мануел Локатели и Адриен Рабио в състава, би било добре да се привлече талантлив полузащитник“, добави 50-годишният в момента сърбин. Друг бивш футболист на Ювентус Никола Амарузо също коментира, че отборът би трябвало да привлече заместник на Пол Погба и Николо Фаджоли. 

Все още не е ясно доколко клубът е готов да инвестира в нови попълнения през януарския трансферен прозорец.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол