Намери ни
To Top

Собослай и Елиът могат да удържат фронта в отсъствието на Салах, сигурен е Карагър

Головете на Салах трудно могат да бъдат повторени от някого, но Харви Елиът и Доминик Собослай са способни да го заменят по дясното крило, заяви бившият капитан на Ливърпул и настоящ анализатор на Sky Sports Джейми Карагър. Египетският нападател ще отсъства близо месец заради ангажименти с националния отбор по футбол. Салах се разписа два пъти за победа срещу Нюкасъл с 4:2, а мърсисайдци поведоха с три точки на върха в класирането на английското първенство. 

„Ливърпул разполага с Диого Жота, който е отличен голмайстор.


Имат и Дарвин Нунес и Луис Диас, който тази вечер (б.пр- в понеделник) изигра най-добрия си мач от много време насам. В момента обаче те не са в желаната форма пред гола, не са световна класа в този аспект от играта“, заяви Карагър, цитиран от Sky Sports. „Това ще бъде проблем и е интересно да видим който ще използва Юрген Клоп в тази позиция (на мястото на Салах). Много от нападателите им играят с десен крак и са окей по лявото крило – Жота, Нунес, Коди Гакпо. Нито един от тях обаче не изглежда, че има нужното, за да играе по дясното крило. 

„Харви Елиът е с ляв крак и може да прави пробиви навътре, но той е по-скоро халф. Най-вероятно на него му липсва скоростта да играе в атакуващата линия, но може и да се справи. В отбора е и Доминик Собослай. Алексис Мак Алистър се завърна в полузащитата, но Уатару Ендо ще отсъства заради Купата на Азия. Собослай е играл по дясното крило за бившия си клуб. „Головете на Салах обаче трудно могат да бъдат повторени от някого. Това не бива да го забравяме“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол