Намери ни
To Top

Ас на Лудогорец отпадна от състава на Гана за Купата на Африка

Спортно-техническият щаб на Лудогорец получи добри новини от Гана в първия ден на 2024 година. Местната федерация обяви състава, който ще участва в Купата на африканските нации, а в него не фигурира името на фланговия нападател на разградчани Бърнард Текпетей. 

Крилото бе в разширения списък, но в крайна сметка не успя да влезе в тима. Това е добре за треньора на „орлите“ Георги Дерменджиев, който ще има на разположение аса за цялата подготовка и решителните пролетни битки. 

Календарът при подновяване на кампанията ще бъде много натоварен. На 10 февруари Лудогорец ще излезе срещу ЦСКА 1948 в спор за Суперкупата. На 15 февруари пък е първият двубой от плейофите за 1/8-финалите в Лигата на конференциите срещу Сервет в Швейцария, а реваншът е седмица по-късно. 

Най-вероятно на 18 февруари пък шампионите ще приемат временния лидер в първенството Черно море в мач от 20-ия кръг. Тимът се събира на подготовка на 5 януари в София, като след това ще има лагер в Турция. За там вече са уредени контроли с полския Ракув (27 януари) и чешките Теплице (30 януари) и Млада Болеслав (3 февруари).

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига