Намери ни
To Top

„Моряците “ със сувенири на видно място

Футболни сувенири на Черно море украсяват витрина в Юнашкия салон във Варна – мястото, където се награждават спортистите за своите постижения. В специална витрина наскоро бе изложена фланелка на клуба с автографи на всички играчи от сегашния тим. През изминалата година футболният отбор на Черно море получи награда за най-добър отбор в колективните спортове на церемонията „Спортист на Варна“.

Във витрината са изложени още плакет от БФС с името на Никола Спасов като най-добър треньор на футболното първенство през 2015 година, когато Черно море спечели Купата на България, футболна топка с името на Илиан Илиев, която получи за най-добър треньор за 2021 година, както и оригинална снимка в рамка на футболист номер 1 на Варна на ХХ век Божил Колев.


На снимката варненеца е в битка за топката с великия Пеле в приятелската среща между Бразилия и България в Сао Пауло през 1970 г. 

От клуба любезно предоставиха тези сувенири специално за Юнашкия салон. Привържениците с нетърпение очакват тази колекция да се увеличи, ако Черно море спечели още едно отличие след края на шампионата.

Пламен Трендафилов

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига