Намери ни
To Top

Челси – Кристъл Палас, съставите

Отборите на Челси и Кристъл Палас излизат един срещу друг в мач от 19-ия кръг на английската Премиър лийг. Победата е задължителна и за двата съперника, тъй като никак не се намират в най-добрата си форма.

“Сините” продължават да правят една от най-турболентните си години и загубиха последния шампионатен мач на връх Бъдни вечер с 1:2 от тима на Уулвърхамптън. “Орлите” от своя страна спечелиха последно на 4-и ноември мач от английския елит.


Или иначе казано вече седем поредни срещи не познават вкуса на успеха.

Маурисио Почетино стартира под рамката на вратата със сърбина Джордже Петрович, който ще изиграе своя четвърти мач от началото на сезона в Премиър лийг, а непосредствено пред него ще действат Дисаси и Бадиашил. В раздробената халфова линия се открояват имената на Кайседо, Галахър и Мудрик, а на върха на атаката ще действа Николас Джаксън.

От другата страна на игрището Рой Ходжсън подобно на Почетино стартира в схема с четирима бранители пред вратаря Хендерсън, като пред него основната тежест ще трябва да поемат Андерсен и Геи. В халфовата линия Лерма и Ричардс ще правят връзката между двете половини на терена, а по крилата Олисе и Аю ще търсят самотния нападател Матета.

Кой ще тръгне по правилния път в края на годината, ще разберем от двубоя на стадион “Стамфорд Бридж”, който започва от 21:30 българско време и развитието му ще бъде следено на Sportal.bg.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол