Намери ни
To Top

Милан вече е „подготвил почвата“ за завръщането на бранител

Ръководството на Милан вече е подготвило всичко за завръщането на Матео Габия от Виляреал, информира пресата в страната. Централният бранител прекара есента под наем при “жълтата” подводница, където изигра седем двубоя в първенството, но сега ще се завърна на “Сан Сиро”, за да помогне за облекчаване на сериозните проблеми с контузии в тима. Само преди няколко дни стана ясно, че Фикайо Томори ще отсъства около два месеца с травма в бедрото. 

По този начин той се присъединява към Томазо Побега, Пиер Калулу, Малик Тиау, Марко Пелегирно, Юнус Муса, Симон Кяер и Ноа Окафор, които също са в лазарета. Милан няма да плаща компенсация на Виляреал за преждевременното прекратяване на наема на Габия. Испанците са наясно със ситуацията и на свой ред също вече издирват възможности на пазара през януари, за да го заменят.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол