Намери ни
To Top

Моуриньо не се тревожи за поста си, но съжалява за Роджърс

Преди днешното домакинство срещу отбора на Ливърпул, мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че не се притеснява за работата си начело на тима. След кошмарния старт на сезона, медиите на Острова веднага заговориха за отстраняването на „Специалния” от треньорския пост в английския шампион. Въпреки многобройните спекулации относно неговото бъдеще Моуриньо изрази увереност, че ще продължи да води лондончани дори и при негативен резултат днес.

„Не се притеснявам нито за поста си, нито за моето бъдеще.


Не губя нито секунда в мисли относно тези неща. Това, което в действителност ме тревожи са резултатите, които постигаме. Тревожи ме дали ще спечелим срещу Ливърпул, дали ще се класираме за следващата фаза на Шампионската лига. Също така дали ще успеем да възстановим позициите си в класирането, за да се върнем там, където е мястото на отбор като Челси”, заяви португалецът.

Мениджърът на шампионите си позволи да разкритикува медиите на Острова, като според него те са били с основна роля за уволнението на неговия колега в Ливърпул Брендън Роджърс.

„Това, което не мога да разбера е как има хора, които се радват от възможността някой да загуби работа си. Това е наистина тъжно. Най-яркият пример е ситуацията около Брендън – той бе толкова близо до това да спечели Премиърлийг, бе избран за мениджър на годината, спечели наградата на Barclays, на асоциацията на мениджърите – общо взето всичко. И изведнъж медиите се оказаха много щастливи от неговите неуспехи и положиха страхотни усилия той да бъде уволнен. За мен това е странно. Аз не принадлежа на този свят, защото съм прекалено емоционален. Мразя, когато хората губят своята работа и не говоря само за футбола”, допълни Моуриньо.

Днес в първия двубой от програмата на 11-ия кръг във Висшата лига шампионите посрещат на своя „Стамфорд Бридж” тима на Ливърпул.

Ощр от категория Футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024