Намери ни
To Top

Ман Юнайтед счупи още негативни рекорди след загубата от Уест Хам

Манчестър Юнайтед продължава да чупи негативни рекорди от началото на сезона под ръководството на Ерик тен Хаг. В събота следобед “червените дяволи” допуснаха ново поражение от Уест Хам, а точни за “чуковете” бяха Джаред Боуен и Мохамед Кудус през второто полувреме. Този резултат остави 20-кратните шампиони на осмото място в класирането и на осем точки от четвъртия Тотнъм. 

Ситуацията на “Олд Трафорд” става още по-лоша, когато се хвърли по-задълбочен поглед върху статистиката.


Това бе 13-ата загуба на Манчестър Юнайтед от началото на сезона, което означава най-много допуснати поражения преди Коледа от 1930-а година насам. Това също бе и 20-ата загуба на отбора за календарната година. Негативният резултат срещу Уест Хам също така ознаменува четвърти пореден сблъсък без отбелязан гол или 336 минути, което е малко под седем часа, което се случва за пръв път от 1992-а година и за пореден път направи още по-видими сериозните проблеми на отбора в атака. 

Интересно е също така, че всеки един от двамата голмайстори за Уест Хам – Кудус и Боуен има по отделно повече попадения от цялата четворка в атака за Манчестър Юнайтед – Антони, Алехандро Гарначо, Бруно Фернандеш и Расмус Хойлунд. Самият датчанин пък бе заменен в 57-ата минута от Маркъс Рашфорд и продължава да е без попадение в Премиър лийг след 14 двубоя в шампионата.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол