Намери ни
To Top

Лео Меси и Интер Маями започват новия сезон в края на февруари

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще стартира първата си пълна кампания в Мейджър Лийг Сокър на 21-и февруари, когато Интер Маями ще започне редовния сезон 2024 у дома с мач срещу Реал Солт Лейк, обявиха от Лигата.

Клубът на Меси, към който той се присъедини през юли, след като подписа договор за две години и половина, ще бъде отново в светлината на прожекторите четири дни по-късно, когато Маями гостува на Лос Анджелис Галакси. Сред 34-е мача от редовния сезон, клубът на Меси ще посети и Орландо Сити на 15 май по време на Седмицата на съперничеството в МЛС. Последният мач на Маями от редовния сезон е на 19 октомври срещу Ню Инглънд Революшън.


Меси, световен шампион и осемкратен носител на „Златната топка“ за най-добър играч в света, още с пристигането си донесе огромно влияние върху Маями както на терена, така и извън него. Аржентинският нападател вкара 11 гола в 14 мача във всички турнири и изведе Интер Маями до първия им трофей, след като спечели финала за Купата на лигата. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол